Στέλιος Πισής


Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου
Παράθυρο στο Φώς


Ο Δήμος Λεμεσού και η CYTA παρουσιάζουν έργα του Λεμεσιανού δημιουργού Στέλιου Πισή.

Τραγουδούν: Αντώνης Ρέμος, Κούλης Θεοδώρου, Μαρία-Έλενα Κυριάκου, Μάριαμ Βενιζέλου, Χριστίνα Σεργίου, Μόρφω Κοτζαμάνη, Γιώργος Γιωργαλλέτος
   
Ενορχηστρώσεις: Ελεονώρα Ρούσου
Χορωδία: Μελωδία του Πνευματικού Ομίλου σε διεύθυνση Βιολέτας Κακομανώλη

Θα προβληθεί το βραβευμένο στο φετινό Φεστιβάλ Δράμας ντοκιμαντέρ των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη Υπέρβαση.

Παρουσίαση: Γιώργος Τσάκκας & Χριστίνα Παυλίδου

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Μυοπαθών


 

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2006

Μουσική Παράσταση Υπέρβαση
Αφιέρωμα στο έργο του Στέλιο Πισή

διαβάστε το κείμενο...


Τρίτη 9 Μαΐου 2006

Leaders of the Year Awards (Ελλάδα) 2005

Βραβείο Θέλησης στο Στέλιο Πισή

διαβάστε το κείμενο...


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2005

Leaders of the Year Awards (Κύπρος) 2004

Βραβείο Θέλησης στο Στέλιο Πισή

διαβάστε το κείμενο...


15 Ιουνίου 2005

Παρουσίαση του καινούριου δίσκου του Στέλιου Πισή
Κασταλίας και Σειρήνων.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Ιουνίου στη Λευκωσία η παρουσίαση του καινούριου δίσκου του Στέλιου Πισή με τίτλο Κασταλίας και Σειρήνων.
Η παρουσίαση δεν ήταν μια τυπική δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και ένα αφιέρωμα στο Στέλιο Πισή και στη μουσική του.

διαβάστε τη συνέχεια...


Στους Γιατρούς του Κόσμου η νέα δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Πισή

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Πισή με τίτλο "Κασταλίας και Σειρήνων", δουλειά η οποία αποτελεί την τρίτη του δισκογραφική δημιουργία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στους Γιατρούς τους Κόσμου. Το δύσκολο έργο των Γιατρών του Κόσμου πάντα με συγκινούσε. Σ' αυτούς τους Ανθρώπους της αγάπης προσφέρω όλα τα έσοδα του δίσκου μου, για ν' ανακουφίσουν τον ανθρώπινο πόνο αναφέρει ο ίδιος.

Με την ασθένεια της μυϊκής δυστροφίας να τον καθηλώνει κινη-τικά αλλά όχι πνευματικά, αφού δημιουργικά κινείται σε πολύ ψηλά επίπεδα, ο Στέλιος Πισής αποτελεί παράδειγμα ζωής αφού παρά την ασθένεια του δεν τα βάζει κάτω και δημιουργεί με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή γράφοντας μία-μία νότα με το ποντίκι.

 

Ο καινούριος δίσκος του Στέλιου Πισή, Κασταλίας και Σειρήνων, περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια σε μουσική δική του και στίχους Κλείτου Πισή, Βάσου Βενιζέλου, Ιωάννας Αντωνοπούλου, Ντίνας Λεωνίδου καθώς και δικούς του. Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι τραγουδιστές Δημήτρης Φανής, Μαρία-Έλενα, Σωτήρης Καραγιώργης και ο ίδιος ο καλλιτέχνης,  παρά την ασθένειά του η οποία τον υποχρεώνει να είναι καθηλωμένος συνέχεια στο κρεβάτι με ένα αναπνευστήρα επί εικοσιτετραώρου βάσεως. 

Οι ηχογραφήσεις του δίσκου έγιναν στο City Studio στη Λευκωσία, με  ηχολήπτη τον Ανδρέα Γεωργαλλή,  και υπεύθυνο παραγωγής το Δημήτρη Φανή. Εκτός από τους τραγουδιστές συμμετέχουν αξιόλογοι κύπριοι μουσικοί.