Γνώρισα τον Στέλιο Πισή στην Κύπρο πριν από μερικά χρόνια και από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του. Δεν είχα ακούσει τη μουσική του τότε, την άκουσα μερικά χρόνια μετά και την ακούω ακόμα και μου κάνει εντύπωση πώς καθρεφτίζεται η φυσική ευγένεια του προσώπου του και του χαραχτήρα του μέσα στη μουσική του. Είναι πεντακάθαρα τα τραγούδια του όπως και ο ίδιος.

Είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς τους επαγγελματίες, εντός και εκτός εισαγωγικών, διότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος εκφράζεται μέσα από τη μουσική και ως μόνο στόχο έχει αυτήν ακριβώς την έκφραση και τη μοιρασιά του εσωτερικού του κόσμου με τους άλλους ανθρώπους, κάτι που εμείς οι επαγγελματίες το ξεχνούμε πολύ συχνά και ασχολούμαστε με άλλες πτυχές του επαγγέλματος όπως η προβολή, τα οικονομικά και άλλα εξωκαλλιτεχνικά μέρη της όλης υπόθεσης.

Είναι λοιπόν ένας άνθρωπος ο οποίος με κόστος και με τίμημα και με τεράστια προσπάθεια καταφέρνει μέσα από τη μουσική του να εκφράσει όλο τον πλούσιο εσωτερικό του κόσμο, ο οποίος είναι πάρα πολύ ωραίος όπως πάρα πολύ ωραία είναι και η μουσική του πάντα.

Θα πρότεινα σε όλους να ακούσουν, να μοιραστούν την ψυχή αυτού του ανθρώπου, να ακούσουν τη μουσική του, είναι μία μουσική που μόνο καλό έχει να δώσει στους ανθρώπους και μόνο ουσία.
 

                                                                                                                  Αλκίνοος Ιωαννίδης