15 Ιουνίου 2005 - Παρουσίαση του καινούριου δίσκου του Στέλιου Πισή «Κασταλίας και Σειρήνων».

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Ιουνίου στη Λευκωσία η παρουσίαση του καινούριου δίσκου του Στέλιου Πισή με τίτλο «Κασταλίας και Σειρήνων».
Η παρουσίαση δεν ήταν μια τυπική δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και ένα αφιέρωμα στο Στέλιο Πισή και στη μουσική του.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου η οποία είναι και ένας από τους βασικούς χορηγούς του δίσκου. Επειδή η Μυϊκή Δυστροφία που τον έχει καθηλωμένο στο κρεβάτι τα τελευταία χρόνια δεν επέτρεψε στο Στελιο να παρευρεθεί, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου φρόντισε μέσω της τεχνολογίας και τον συνέδεσε απευθείας με το χώρο της εκδήλωσης δίνοντάς του την ευκαιρία να την παρακολουθήσει ζωντανά και να συμμετάσχει και ο ίδιος.

Στην εκδήλωση εκτός από τους συντελεστές του δίσκου που μίλησαν, έκαναν οπτικογραφημένες παρεμβάσεις και κάποιοι μεγάλοι καλλιτέχνες με τους οποίους ο Στέλιος Πισής έχει φιλικές σχέσεις. Μεταξύ αυτών ο μεγάλος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης και οι τραγουδιστές, Παντελής Θαλασσινός και Αλκίνοος Ιωαννίδης, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος που μίλησε για τη φιλία του με το Στέλιο.

Προβλήθηκαν επίσης τρία βίντεο κλιπ από τραγούδια του δίσκου και εκτελέστηκαν δύο τραγούδια ζωντανά από τη Μαρία-Έλενα και το Δημήτρη Φανή μαζί με τη μικρή Σοφία.

Τη διάθεση του δίσκου ανάλαβε η εταιρία All Records και πωλείται σε όλα τα καλά δισκοπωλεία της Κύπρου.